Галатасарай иска да подпише с халф на Манчестър Юнайтед
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Фред е желан от няколко клуба

Галатасарай е най-големият фаворите за подписа на полузащитника на Манчестър Юнайтед – Фред, преди края на трансферния прозорец това лято. Бразилецът стартира само 12 пъти във Висшата лига през миналия сезон, а идването на Мейсън Маунт и налагания в първия състав младок – Коби Майно, гарантира, че отново игровото му време ще бъде прекалено малко.

Фред не беше включен в отбора за предсезонното турне на Манчестър Юнайтед в Съединените щати, но трябваше да се присъедини към съотборниците си на по-късна дата.

Според италианския журналист Фабрицио Романо, Фред се насочва към изходната врата на “Олд Трафорд”, а Галатасарай си го е поставил като приоритетна цел това лято. Романо твърди, че турският гигант вече е имал една отхвърлена оферта за южноамериканеца, но се очаква да има нова подобрена такава, докато Фулъм и редица клубове от Саудитска Арабия, също се интересуват от услугите на полузащитника.

Фред премина на ,,Олд Трафорд” от Шахтьор Донецк през лятото на 2018 година, и е изиграл за ,,червените дяволи”  213 мача във всички турнири, отбелязвайки 14 гола и направил 19 асистенции.