Галатасарай се договори със Станислав Иванов – обявява го скоро
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

В турските медии продължават спекулациите около евентуален трансфер на футболиста на Левски Станислав Иванов в Галатасарай. Местните издания и сайтове са почти сигурно, че до броени часове офанзивният футболист ще бъде играч на местняия гранд.

Според тях единственото, което остава, е Иванов да мине задължителните медицински прегледи. Интерес към българския талант имаше и от германския втородивизионен Ерцгебирге Ауе, но Стаси няма желание да осъщестява трансфер във Втора Бундеслига.

“Галатасарай прибира Иванов. С него вече е постигнато споразумение, а той пристига в Истанбул до края на седмица”, пише askam.com.tr.

От доста седмици се говори само за трансфер на Иванов и до известна степен това не му влияе добре. Той се представи доста слабо при визитата на Ботев (Пд). Стаси се пяови като резерва през второто полувреме, но не бе никак активен на терена.

Предстои да видим дали Станислав Иванов ще вземе участие в следващия мач на Левски през уикенда или ще премине в Гаталасарай до края на седмицата.