Обрат: Станислав Иванов не знае за оферта от ЦСКА
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Нямам информация двата клуба да са постигали някакво разбирателство", каза футболистът на Арда

Футболистът на Арда – Станислав Иванов, обяви ексклузивно, че на този етап между неговия тим и ЦСКА няма договорка, така че той няма да заиграе на “Българска Армия”. Пред Sportal Иванов коментира спекулациите за негов трансфер в ЦСКА. Юношата на Левски каза, че няма нищо подобно.

“Не знам откъде излезе тази новина, но няма нищо вярно. Нямам информация двата клуба да са постигали някакво разбирателство. Истината е, че преди около 10 дни ми звъняха от ЦСКА, за да искат номера на моя агент, но нищо повече не знам. Нито той, нито директорът на Арда Ивайло Петков знаят нещо за трансфер в ЦСКА. Затова трябва да се знае, че съм футболист на Арда. Получих безброй обаждания, но казвам, че няма нищо подобно. Това не е истина”, заяви Иванов.

Стаси Иванов написа и в социалните си мрежи, че няма нищо вярно за трансфера му на “Армията. “Във връзка с новината, която излезе днес, не е истина. Футболист съм на Арда.”

Юношата на Левски премина в отбора на Арда в началото на годината, като има 25 мача и 4 гола във всички състезания. Този сезон той взе участие в шест двубоя на Арда в efbet Лига и очаквано е сред основните играчи в състава на Александър Тунчев.