Гатузо: Ако Наполи не получи парите за Кулибали, той ще остане
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Наставникът на Наполи Дженаро Гатузо заяви, че Калиду Кулибали ще остане, ако никой не плати исканата от клуба цена за бранителя, а Манчестър Сити има сериозен интерес към звездния защитник. Кулибали е свързван с гиганта от Висшата лига, който се смята, че подготвя оферта за сенегалския национал. Отборите на Манчестър Юнайтед и Пари Сен Жермен също се очертават като възможни бъдещи дестинации за сенегалеца.

Гатузо обаче заяви пред Sky Sport Italia: “Кулибали има точно определена цена и ако клубът не получи парите, които иска, той няма да си тръгне.”

Преговорите между Сити и Наполи за Кулибали са възпрепятствани от враждата между двата клуба заради решението на тима от Серия А да продаде Жоржиньо на Челси, според неотдавнашно интервю от президента на неаполитанци Аурелио Де Лаурентис.

“Как можем да водим нормални и спокойни преговори с Манчестър Сити за продажба на Кулибали?” – каза шефът на Наполи. “Те няма да говорят директно с нас заради сделката с Жоржиньо преди две години.”

Интерес към друг играч на Наполи – Аркадиуш Милик, също има от доста отбори. Шампионът на Италия Ювентус и английският Тотнъм се спрягат като възможни нови клубове на нападателя.

“Миналата година бяхме много ясни с Милик, казахме му, че трябва да поднови договора си, но той отказа да го направи и знае нашето виждане за това”, каза Гатузо.

“Ако Аркадиуш  не намери друг клуб, тогава ситуацията за него няма да е лесна, защото вече подписахме с още двама нападатели. Няма място за него”, добави треньорът на неаполитанци.