Генчев: Не мога да предам доверието на феновете на Ботев Пловдив
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
„Във всеки мач изпитваме затруднения", заяви треньорът на "канарчетата"

Отборът на Ботев Пловдив изигра още един слаб мач и допусна поражение у дома от Крумовград (1:2), а феновете на тима искат големи промени. Привръжениците обаче все още подкрепят треньора Станислав Генчев, а той обяви, че няма да предаде доверието им. Генчев сподели, че стартът на отбора е много лош и във всеки двубой Ботев изпитва сериозни затруднения.

„Никога не се предавам. Не мога да предам доверието на хората, които ме подкрепят и искат български треньор начело на Ботев Пловдив“, каза Генчев в края на интервюто си след загубата от Крумовград.

„Мачът започна по възможно най-добрия начин, имахме преиумущество, поведохме в резултата и точно тогава предоставихме инициативата на Крумовград. Второто полувреме започна по възможно най-лошия начин. След получването на гола стана пълен хаос на терена“, заяви Генчев за срещата.

„Само Ивелин Попов се опитваше да поеме отговорност, да играе с топката. Другите футболисти имат такъв проблем и трябва да го решат час по-скоро. Психологическата устойчивост също е част от качеството. Психологическата устойчивост на един футболист е важна да взима трудни решения във важни моменти“, добави специалистът.

„Изключително лош старт. Във всеки мач изпитваме затруднения. Отборът не се развива с темповете, с които ми се иска.“ „За съжаление това, което искаме да постигнем, не се получава”, каза още треньорът на “канарчетата”.