Генчев: Нито от резултата, нито от играта сме доволни
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
„Опитвахме се да вкарваме по-свежи хора, тъй като доста отпаднаха физически"

Временният треньор на Лудогорец Станислав Генчев сподели разочарованието си от представянето на “орлите” след завръщането на тима от Лондон, където снощи разградчани претърпяха тежко поражение с 0:4 от Тотнъм в мач от четвъртия кръг на груповата фаза в Лига Европа.

„Нито от резултата, нито от играта сме доволни. Единственото позитивно нещо е, че след 20 дни отново играхме мач и то срещу доста сериозен съперник. Поне да си върнем част от формата. Да се подготвим за оставащите 7 двубоя до края на годината“, заяви Генчев.

„Специално за Тотнъм бе подготвено това нещо, тъй като в предния мач в Разград доста от положенията бяха създадени точно през центъра на защитата. Това е отбор, който обича да комбинира през централната част. Видяхте и няколко дни по-рано срещу Манчестър Сити вкараха подобен гол. Затова искахме да имаме по-голяма сигурност в центъра, но въпреки всичко допуснахме доста слабости.“

„Опитвахме се да вкарваме по-свежи хора, тъй като доста отпаднаха физически. Имахме само петима, които бяха тренирали нормално. 14 дни не са водили тренировки, логично е да отпаднат и да бъдат сменени. Първо да ги предпазим от контузии и другото, да вкараме по-свежи, които да се включат и да помогнат на останалите си колеги“, продължи наставникът на „орлите“.

„В Европа всеки един мач е важен. Носи престиж на клуба, точки. Трябва да подходим изключително сериозно и да търсим максимума. Надяваме се съвсем скоро да разчитаме на Алекс Сантана и Сисиньо, но най-вероятно ще стане след няколко дни, не сега.“

„В рамките на 25 дни имаме да изиграем 8 мача. Програмата е натоварена, но ние сме свикнали на такъв цикъл. По-важното е всички да са здрави, да няма контузени”, каза още Станислав Генчев.