Добави коментар
„Лудогорец винаги се е представял добре в Европа", заяви наставникът на разградчани

Временният треньор на Лудогорец Станислав Генчев осъзнава трудната ситуация, в която се намират „орлите“ в Лига Европа, но се надява неговият тим да покаже характер в утрешния мач срещу Тотнъм в турнира. Генчев сподели на пресконференция днес, че има няколко варианта за стартовия състав, но все още има колебания за няколко поста.

„Лудогорец винаги се е представял добре в Европа. Отборът ни притежава този характер. Сега сме затруднени, защото нямаме точки, направихме лош старт. Две седмици не сме водили нормален тренировъчен процес. В такива моменти е най-важно играчите да покажат характер. Сигурен съм, че желанието за игра е голямо, защото Тотнъм иска да играе подобни мачове.“

„Най-важното, което ще взема предвид, за определянето на състава ще е функционалното и здравословно състояние на футболистите. След днешната тренировка ще имам по-голяма яснота. Обсъдихме няколко варианта за стартовите 11 и определено имаме колебания за няколко поста. Двубоите срещу Жозе Моуриньо са най-голямото предизвикателство, което съм имал до момента“, заяви Генчев.

Добави коментар
Гласувай: