Генов: Всички в съблекалнята сме разстроени
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
„Много малко не ни достигна за точка и много съжаляваме. Мисля, че вкарахме битка и желание.

Даниел Генов даде своя коментар след минималното поражение на Ботев (Враца) с 0:1 от Левски на стадион „Георги Аспарухов“ в мач от петия кръг на efbet Лига. Генов бе откровен и сподели, че всички в отбора са разтроени и определи пропуските като основен повод врачани да не успеят да си тръгнат поне с точка от „Георги Аспарухов“.

„Много малко не ни достигна за точка и много съжаляваме. Мисля, че вкарахме битка и желание. Противопоставихме се на Левски. Имахме 3-4 стопроцентови положения. Като не ги вкараш на „Герена“, много трудно да спечелиш нещо“, започна той.

„Тактически изключително добре проведен мач. Знаехме слабите страни на Левски, но убеден съм, че положенията, които изпуснахме, бяха главното нещо. При 1:0 за нас мачът щеше да е различен. Целият отбор в съблекалнята е разстроен“, продължи таранът.

„Доста разочароващо е. Вложихме много усилия както тактически, така и физически. Идва емоционалното и разочарованието е още по-голямо. Идва следващ мач и то с ЦСКА, така че отново трябва да анализираме, да се подготвим и да се противопоставим“, каза още Генов.