Моралес: Имахме повече възможности пред гола от Левски
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Мисля, че имахме малко повече шансове от Левски. Когато те ни вкараха, преди това Левски имаше някои ситуации, но не бяха чисти положения."

Даниел Моралес бе доволен от представянето на тима си при гостуването на Левски, но не и от резултата. Той коментира, че момчетата му са разполагали с повече възможности от домакините и се надява да види още по-добра игра в следващите мачове.

“Левски беше фаворит. ЦСКА винаги е фаворит, Лудогорец винаги е фаворит. Аз като бивш футболист винаги съм чакал такива мачове. Левски е класа, но нашият отбор днес показа добра игра с наша стратегия”, започна Моралес.

“Знаехме, че ще си имаме нашите възможности. По моя списък в джоба сме имали три чисти положения и няколко ситуации от статични положения, които можехме да завършим малко по-добре. Мисля, че имахме малко повече шансове от Левски. Когато те ни вкараха, преди това Левски имаше някои ситуации, но не бяха чисти положения.

Топката преди гола беше в наша полза. Ние трябва да я изчистим. Знаем качеството на Уелтън, Рикардиньо и когато грешиш пред някой от тези класни футболисти, винаги ти вкарват. Днес видях друго лице от мача с Лудогорец. Отборът си върна малко самочувствието след последния кръг, в който не играхме изобщо добре. Трябваше да излезем с една точка от “Герена”, но накрая нищo”, завърши наставникът на врачани