Георги Миланов: Писна ми от глупости
Добави коментар
"Трябва да се говори за футбол", заяви халфът на Левски

Офанзивният халф на Левски – Георги Миланов коментира колко важна е била победата с 4:1 срещу Вихрен в 1/16-финал за Sesame Купата на България.

„Бяхме може би много-много психологически зле и трябваше да го спечелим този мач. Сега отиваме към два много важни мача. С нашата публика ще дадем всичко от себе си. Длъжни сме да покажем ново лице на много добър Левски в двата мача в Разград заради лошата серия, в която бяхме изпаднали. Надявам се да победим и двата мача“, каза Миланов.

„Много от мачовете не заслужавахме да загубим. Във футбола всичко е възможно. Биха ни с по един удар във вратата и беше много тежко. На мен и на всички момчета в съблекалнята. Те разбира какво е Левски. Вече от една година сме заедно. Този мач ще ни отърси. Срещу Лудогорец нямаме никакво оправдание да излезем и да играем футбол и по-добрият нека победи, без да говорим за странични фактори. Омръзна ми да се говорят за някакви странични глупости. Трябва само за футбол да се говори. Време е вече да се говори само на терена“, каза още той.

Добави коментар
Гласувай:
5/5 - 7 гласували