Георги Миланов се разбра с Наско Сираков, връща се в Левски
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Жоро Миланов ще помогне на "сините" с опита, който притежава

Опитният полузащитник Георги Миланов отново ще облече екипа на Левски. В сряда халфът е провел финална среща с мажоритарния собственик на клуба Наско Сираков и е постигнал договорка за завръщането си на “Герена”.

Очаква се скоро 31-годишният футболист да започне тренировки с Левски. В началото на седмицата Сираков е започнал да действа усилено по връщането на Жоро Миланов на “Герена”. Новият треньор на тима Николай Костов също е искал Миланов в отбора. Специалистът вече призна, че има нужда от опитен футболист в средата на терена, а 31-годишният играч ще допринесе за по-дбра игра на тима.

Интерес към Миланов имаше от отбор от ОАЕ, но халфът е решил отново да играе за Левски, въпреки че ще получава по-ниска заплата от тази, която взимаше при предишния си престой. Миланов възроди кариерата си в тима на “сините” под ръководството на Станимир Стоилов и бе в основата на елиминирането на гръцкия гранд ПАОК в Лигата на конференциите, а след това и при спечелването на Купата на България през 2022 г.

За последно Миланов игра за отбора на Ал Дафра, където премина през миналата зима. В договора на българския халф имаше клауза, която гласеше, че при изпадане на отбора от елита, то той се прекратява автоматично и става свободен агент, както и се случи.

Левски продължава работа по-селекцията. Не е изключено отборът да се раздели с някои футболисти. Интерес има към младия халф Андриан Краев, както и към Ноа Сонко Сундберг, Хосе Кордоба и Уелтон.