Рибарски: Не отстъпваме по нищо на Динамо Загреб и Панатинайкос!
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Мисля, че се представяме на ниво срещу опоненти като Панатинайкос и Динамо Загреб. Свършихме много неща в процеса на работа, със сигурност, има още неща.

Наставникът на ЦСКА 1948 Атанас Рибарски даде коментара си след загубата от вицешампионите на Гърция – Панатинайкос с 0:1 в последната си контрола от техния лагер в Словения и Австрия. Рибарски направи също така и обобщение на работата на момчетата си по време на предсезонния период преди старта на шампионата, който ще бъде доста натоварен и напрегнат заради евроучастието на тима.

„Пореден тест срещу един много силен противник. Не беше толкова голяма разликата, макар че на моменти нямаме необходимата увереност. Планът за мача проработи и със сигурност доста полезна контролна среща за нас“, сподели Атанас Рибарски.

“Всички полагат много усилия. Мисля, че се представяме на ниво срещу опоненти като Панатинайкос и Динамо Загреб. Свършихме много неща в процеса на работа, със сигурност, има още неща. Контролите бяха чудесни и те ще ни дадат една отправна точка. На този етап не отстъпваме от тези грандове“, завърши наставникът на “армейците”.