Георги Петков: Момчетата си повярваха, раздадоха се и победихме
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Опитният страж на Славия Георги Петков бе доволен от победата над Левски

Вратарят на Славия Георги Петков заяви след успеха с 1:0 срещу Левски, че играчите на “белите” са си повярвали и е много важно, че победата е долша точно срещу Левски. Георги Петков призна, че очаква тежка година, тъй като доста играчи са напуснали и в отбора има нови лица.

„Най-важното е, че момчетата си повярваха. Важното е, че именно срещу Левски момчетата се раздадоха и така победихме”, започна Петков.

След това той коментира слабия старт на сезона за “белите”: “Бяхме още в еуфория след третото място. След това и г-н Загорчич си тръгна, събраха се една-две загуби. Не показахме играта, която трябва. Чака ни една много тежка година. Има нови футболисти и по-млади играчи в групата. Ще ни бъде тежко, но няма да се предаваме.“

Георги Петков беше с основна заслуга за победното попадение на своя тим, след като постави началото на атаката на Славия. Той сподели, че е видял изнесената напред защита на Левски и е бил сигурен, че при добър пас от негова страна съотборниците му е можело да отбележат попадение.

„Аз съм заявил , че винаги Славия, когато има нужда от мен съм готов да помогна. Надявам се да съм жив и здрав и да продължавам да играя. Бъдещето е пред Светльо Вуцов и се надявам скоро да направи дебют. Момчето има много качества и ще се нуждае от мачове. За да е при нас, значи има качества”, каза още Петков.