Георги Тодоров: Не мога да търпя повече, почти всеки мач грешим

Прочетена:1270
Георги Тодоров: Не мога да търпя повече, почти всеки мач грешим 1
1 0
Наставникът на Левски бе разгневен след поражението от Славия

Старши-треньорът на Левски Георги Тодоров бе разочаорван от поражението срещу Славия (0:1). Опитният специалист призна, че почти всеки мач футболистите му правят грешки и заяви, че не може да търпи повече тези резултати.

“Загубихме този двубой точно за една минута. Не мога да повярвам. Вместо да отбележим гол, допуснахме такъв. След това глупав червен картон, който ще ни тежи за в бъдеще. В следващите двубои ще трябва да работим много, за да поправим грешката”, сподели Тодоров.

“Почти всяка среща правим грешки. не знам колко още мога да изтърпя това нещо. Губим двубоите по толкова наивен начин. Не мисля, че ни липсва агресия, а майсторство и опит. Червеният картон е поредна глупост, която ще ни тежи в следващите срещи”, продължи наставникът на Левски.

Георги Тодоров сподели, че Мартин Райнов се е представил добре, а на въпрос защи Станислав Иванов е извън групата отговори, че има нещо между футболиста и клуба. Нападателят Стивън Петков пък има нужда от игрова практика и затова е останал резерва.

“Смятам, че онази минута се оказа фатална за нас. На физическо ниво момчетата са добре. През второто полувреме, с човек по-малко, надиграхме Славия. Има много играчи, от които има още какво да се желае”.

Сподели