Венци Стефанов с остра атака към феновете на Левски
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Президентът на Славия бе доволен от победата на неговия тим над Левски, но бе бесен на привържениците на "сините"

Президентът на Славия Венци Стефанов бе щастлив след победата на “белите” срещу Левски в едно от дербитата на 9-ия кръг на родното първенство. Той оприличи действията на привържениците на съперника като “вандалщина”, тъй като феновете на гостите строшиха сумати седалки в техния сектор.

“Двата тима се бориха за успеха. Ние спечелихме, тъй като имахме по-голямо желание за победата. С новия треньор се промени нагласата в тима и резултатите идват. Най-лошото нещо са безброй счупени седалки в другия сектор. Не знам как да коментирам такава вандалщина. Полицията е нужно да вземе отношение спрямо тях. Феновете защо не стояха по дърветата? Ще трошат седалки на всеки стадион, на който отидат ли? Кои са те, че да казват? Всички ли е нужно да се съобразяваме със “Те”?”, коментира Венци Стефанов.

“Винаги това дерби е било оспорвано – то е най-старото в България. От тук натам нещата ще се решават на футболния терен и с футболни аргументи и трябва да е точно така. Доволен съм от съдийството, справедливо беше, въпреки че имаше отсъждания, които не ми харесаха”, добави босът на Славия.

Венци Стефанов похвали и новия треньор Александър Тарханов. Босът на “белите” заяви, че веднага след като му се е обадил, руският специалист е тръгнал за България.

“Новият треньор внесе самочувствие, бързина, острота, а на вратата Георги Петков спомогна за сигурност и спокойствие в защитата. Тези двубои се печелят с дух. Колкото по-силен дух имаш, толкова по-голям е шансът да спечелиш. Чужденците на единия тим се брояха на пръсти, в другия отбор нямаше чужденци. Вие ще кажете, че и Тумбак е чужденец в България. Търсите под вола теле. Няма чужденци в Славия, разчитаме единствено на българи. Треньорът е повече българин от много други наставници”, завърши босът на най-стария столичен клуб.