Георги Тодоров остава за постоянно в Левски
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Временният старши треньор на Левски Георги Тодоров може и да остане на чело на клуба за следващия сезон, информира вестник „Меридиан мач“. Той бе обявен само като временен наставник, който да довърши сезона, след като Петър Хубчев бе уволнен.

На „Герена“ обаче нямат алтернатива, а и бюджет, за нов наставник. Към настоящия момент, ръководството дори не обсъжда идеи за евентуален нов постоянен треньор, който да поеме отбора от началото на следващия сезон.

Георги Тодоров след "Левски" – "Локомотив" (Пд) 0:0

Posted by ПФК ЛЕВСКИ / PFC LEVSKI on Tuesday, June 23, 2020

Новата кампания стартира само след месец, а трудно може да се намери сериозен треньор, който да застане начело на Левски без да е правил селекция и подготовка.

На дневен ред, пред шефовете на Левски, са проблемите със състава, тъй като поне половин дузина играчи ще напуснат отбора в края на настоящия сезон. Новите собственици на клуба непрестанно водят преговори и за спонсорски договори, който поне временно да закърпят тежката финансова ситуация на „Георги Аспарухов“.

На този етап, Георги Тодоров е приел да води отбора до края на този сезон, но пък нееднократно се е доказвал като левскар и никой не се съмнява, че няма да избяга от тежката отговорност, да остане начело на клуба и през следващия сезон.