Георги Тодоров: Това е най-трудният ми период, откакто съм треньор
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Треньорът на Левски Георги Тодоров сподели, че сегашният му престой начело на клуба е най-трудния момент в досегашната му кариера. Наставникът на „сините“ се оплака, че с всеки следващ мач, съставът му се скъсява.

Гледахте на живо: Георги Тодоров преди мача със "Славия"

Гледахте на живо: Георги Тодоров преди мача със "Славия"

Posted by ПФК ЛЕВСКИ / PFC LEVSKI on Friday, July 3, 2020

„Естествено, че кадровите проблеми ще ни повлияят негативно. Намаляваме след всяка среща. На този етап, най-лесното е да определя групата, защото сме точно 18. Така поне никой няма да се сърди. Здравко Димитров има здравословни проблеми, на Спиерингс му се роди дете, да му е честито, днес не присъства на тренировката. Ще видим дали ще е на линия за мача. Ако може добре, ако не ще играе по-нататък“ – коментира новините около състава Тодоров.

„Славия играе по-добре като гост, отколкото като домакин. Предстой ни много тежко дерби. Надявам се, победата в Стара Загора да ни е върнала самочувствието и да ни повлияе добре. Венци Стефанов, въпреки че постоянно ни атакува, налага много добра политика, като дава път на младите българи. Нещо което вероятно ще се случи и при нас в бъдеще. Ако не бием Славия, победата срещу Берое ще се обезцени.“

„Това е най-тежкия ми период, откакто съм в професията. Трябвало е да играем без вратари, но сега е още по-тежко. Нека да завършим нормално кампанията, пък тогава да говорим за следващия сезон. Всичко зависи от финансовото състояние на отбора. За последните 10 години минаха толкова чужденци, а не спечелихме нищо. Славия само с българи взе една купа.“

„Михайлов няма да бъде в групата за мача, но за следващия да. Трябва да свали още няколко килограма. Не е сериозно треньорското ръководство да му е позволило да качи толкова много. Аз не мога да повярвам как е допусната подобно нещо. Това е обида за треньора”- завърши пресконференцията Георги Тодоров.