Тодоров: Катастофална втора част, не може да играем така на “Герена”
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Наставникът на Левски Георги Тодоров би видимо бесен от загубата с 1:2 от Славия. Треньорът атакува остро играчите и бившето треньорско ръководство на “сините” в интервю, дадено пред репортерите на “Диема” веднага след края на двубоя.

“През първото полувреме играхме по-стройно, но пак се виждаше, че допускаме твърде много неточности. Ако бяхме били, това щеше да е случайно.” – започна Тодоров.

“Аз не можех да направя адекватна смяна. Имаме футболисти, който след 60-тата минута започват да се схващат и не могат да ходят.”

“През второто полувреме играхме катастрофално. Добре е, че влизат юноши, но да не забравяме че това все пак е Левски. Не виждам изход от тази ситуация. От мач на мач става все по-тежко.”

“Хората преди мен трябва да осъзнаят какво е Левски, аз много добре го знам. Вкарват ни изравнителен гол, а всички футболисти са с наведени глави. Не искам да ги виня, главите им са на друго място, играят без заплати от няколко месеца.”

 

“Мъртъвци…На един мъртъв човек какво да му предадеш?! Не мога да повярва, че се държим така на “Георги Аспарухов” – завърши Тодоров.