Георги Василев: Хайнц и Назон се отличават
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Играта на ЦСКА е по-динамична, раздвижена, интересна", призна Гочето.

Един от най-добрите български треньори Георги Василев, който е четирикратен шампион на България с Етър, Левски и ЦСКА, се изказа ласкаво пред “Тема Спорт” за играта на “червените” в последно време.

Комплименти от Гочето получиха редица футболисти, както и старши треньорът на отбора Нестор Ел Маестро.

“Приятно изненадан съм от това, което показва ЦСКА във втори пореден мач. Играта е по-динамична, раздвижена, интересна. Изглежда, че треньорът напипа формацията и изпълнителите и това му носи успех. Акцентът пада върху Хайнц и Назон, които със сигурност се отличават, но като цяло отборът изглежда добре подреден”, заяви Василев.

“Халфовата линия се справя отлично и най-накрая виждаме добро лице от Джонатан Линдсет. Очевидно е, че той притежава качества, но явно трябва да му се намери най-правилната позиция и роля”, обясни специалистът.

“В защита също нещата изглеждат добре, а и тепърва предстои бранителите още да се сработват. Много харесвам Кордоба, който е грамотен играч, умее да изнася топката, главата му е високо горе и следи случващото се на терена. Очаквам да имат силно партньорство с Християн Петров. Отляво по принуда действа Вион, но и той е стабилен, а занапред там има опции със Санянг и лекуващия контузия Де Нойер”, коментира Гочето.

“В атака също има резерви, защото новите Фаетон, Естрада и Асприля още не са се разписвали, а се очаква да започнат да го правят. Там обаче тежестта изнася Назон с пламенната подкрепа на Хайнц. Хаитянинът е много категоричен в завършващата фаза и е най-ефективният нападател, който ЦСКА е имал в последните години”, завърши Георги Василев.