Стилиян Петров призова младите да спортуват усилено
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
“Когато бях дете ме караха да спортувам, за да забравям проблемите, да се наслаждавам и да се усмихвам. И аз ги подтиквам да бъдат по-позитивни, да спортуват и да поддържат добра спортна форма. Аз подкрепям кампанията на ММС "Спортът е за всички", сподели той.

Легендата на Селтик, Астън Вила и български футбол – Стилиян Петров, взе участие в кампанията на Министерството на младежта и спорта – “Спортът е за всички”.
Емблематичният халф от близкото минало призова младите хора да не са вкопчени в социалните мрежи, а да започнат да спортуват усилено.

„В момента много от младите не се усмихват, повечето от тях са вкопчени в телефоните, в компютрите, което е голям проблем. Аз също имам двама сина, които имат същите проблеми. Губят нещо ценно – психологическата позитивност, когато се движиш, когато спортуваш, когато чувстваш, че денят ти е позитивен и започва позитивно. Тогава преминаваш през трудностите и тежките моменти много по-лесно“, каза Петров.

„Когато бях дете ме караха да спортувам, за да забравям проблемите, да се наслаждавам и да се усмихвам. И аз ги подтиквам да бъдат по-позитивни, да спортуват и да поддържат добра спортна форма. Аз подкрепям кампанията на ММС “Спортът е за всички”, сподели бившият национал.