Добави коментар
Старозагорци не смятат, че реферът Драгомир Драганов е повлиял по какъвто и да е начин върху резултата

Спортният директор на Берое Валентин Грудев заяви, че старозагорци са надиграли в неделя ЦСКА София във всички компоненти, а съдийстовото по никакъв начин не е повлияло на крайния изход на двубоя.

Заралии повалиха ЦСКА с 250-ия гол в елита на Мартин Камбуров, за да се доближат само на две зад точки зад четвъртия в класирането на Efbet Лига Арда.

„Победата ни над ЦСКА не буди никакво съмнение,“ заяви Грудев. „Надиграхме ги както тактически, така и физически. Бяхме по-добри по всички компоненти.

„Чувам оплаквания от тях от фактора „съдийство“, но нека им припомня дузпи в тяхна полза, които будеха съмнение, но те не коментираха нищо.

„Явно грандовете са свикнали да говорят за вреда срещу тях при обективно съдийство. Съперникът да се сърди не на друг, а на вратаря си Бусато, който направи ненужен фаул срещу нападателя ни Фал.“

След края на срещата от столичния клуб засипаха с критики съдията на срещата Драгомир Драганов, а главният мениджър на Армейците Стойчо Стоилов дори заяви, че „човекът от Разград отряза ритуално главата на ЦСКА“

„За нас успехът бе много важен, тъй като ни връща в борбата за третото и четвъртото място. Съжалявам само, че в плейофите ще се играе по един мач.

„Ако имаше по два може би щяхме да се преборим за Европа. Сега шансовете са минимални, но ще ги гоним докрай.“

Добави коментар
Гласувай: