google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Старозагорци не смятат, че реферът Драгомир Драганов е повлиял по какъвто и да е начин върху резултата

Спортният директор на Берое Валентин Грудев заяви, че старозагорци са надиграли в неделя ЦСКА София във всички компоненти, а съдийстовото по никакъв начин не е повлияло на крайния изход на двубоя.

Заралии повалиха ЦСКА с 250-ия гол в елита на Мартин Камбуров, за да се доближат само на две зад точки зад четвъртия в класирането на Efbet Лига Арда.

“Победата ни над ЦСКА не буди никакво съмнение,” заяви Грудев. “Надиграхме ги както тактически, така и физически. Бяхме по-добри по всички компоненти.

“Чувам оплаквания от тях от фактора “съдийство”, но нека им припомня дузпи в тяхна полза, които будеха съмнение, но те не коментираха нищо.

“Явно грандовете са свикнали да говорят за вреда срещу тях при обективно съдийство. Съперникът да се сърди не на друг, а на вратаря си Бусато, който направи ненужен фаул срещу нападателя ни Фал.”

След края на срещата от столичния клуб засипаха с критики съдията на срещата Драгомир Драганов, а главният мениджър на Армейците Стойчо Стоилов дори заяви, че “човекът от Разград отряза ритуално главата на ЦСКА”

“За нас успехът бе много важен, тъй като ни връща в борбата за третото и четвъртото място. Съжалявам само, че в плейофите ще се играе по един мач.

“Ако имаше по два може би щяхме да се преборим за Европа. Сега шансовете са минимални, но ще ги гоним докрай.”