Стоилов: “Човекът от Разград отряза ритуално главата на ЦСКА”
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Главният мениджър на ЦСКА заяви, че клубът от "Българска армия" не желае повече Драгомир Драганов да свири мачове на Червените

Главният мениджър на ЦСКА София Стойчо Стоилов осъществи кинжална вербална атака срещи главния съдия на днешния двубой на неговия тим с Берое.

Армейците отстъпиха с 0:1, след Мартин Камбуров превърна в гол дискусионна дузпа, отсъдена за интервенция на вратаря Густаво Бусато срещу Алиун Фал в 87-ата минута.

“Човекът на Разград си свърши работата и изпълни поръчката,” не скри гнева си Стоилов. “Такова ритуално отрязване на главата на ЦСКА скоро не бяхме виждали. Някои хора много ги е страх от нас и ще се подсигуряват до последно.

“Не е само измислената дузпа и незачетения гол. Още през първото полувреме съдията показа накъде вървят нещата. Не даде червен картон на Камбуров за удар в лицето на наш футболист без топка. Спести много жълти картони.

“Още колко години ще става едно и също? Кога мачовете ще започнат да се решават на терена? Пак повтарям – днес отрязаха ритуално главата на ЦСКА. По нагъл и безцеремонен начин.

“Господинът дойде в Стара Загора с мисия и сега си тръгва доволен, изпълни си я перфектно. ЦСКА не желае повече този съдия да свири мачове на отбора.”

След мача и наставникът на ЦСКА Бруно Акрапович бе бесен на съдията.

“Съдията трябва да види какво е свирил и как седят нещата,” заяви босненският специалист. “Първо даде една засада, която не съществува, а след това свири дузпа, която не е дузпа.

“Съперникът нямаше повече положение. Ние имахме повече възможности, но не вкарахме гол. Ядосват се играчите, някои плачат в съблекалнята заради един човек”.