Глас от Благоевград: Не сме дори преговаряли със Занев
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Таско Тасков очаква сурови санкции за женския тим на Пирин след грозните инциденти след мача с Барокко

Изпълнителният директор на новия член на Efbet Лига Пирин (Благоевград) Таско Тасков отрече появилите се информации, според които капитанът на ЦСКА София Петър Занев е подписал контракт с Орлетата.

Нещо повече, шефът на тима от югозападния град заяви, колкото и невероятно да звучи, че ръководството дори не е преговаряло с никакви футболисти.

“Не сме подписвали договори с нови футболисти, не сме и преговаряли,” заяви Тасков. “До днес Пирин не се е разбрал с нито един нов състезател.

“До този момент няма и освободени. Всичко са само спекулации. Чакаме собственика, за да определим и бюджета, с който Пирин ще разполага за следващия сезон. Очакваме помощ от Община Благоевград и местния бизнес.

“Има малко погрешна представа за Пирин –  че има един човек в Америка, който си дава парите и всичко в клуба е цветя и рози. Не е точно така.

“Ежедневно се борим с нещата, за да имаме по-голяма финансова стабилност и сигурност. За трансфери и финанси, може би другата седмица ще има повече яснота.”

Бившият арбитър коментира и грозните сцени след края на двубоя от женското първенство между Пирин Лейдис и Барокко, които възмутиха футболната общественост.

“Извиняваме се на цялата футболна общественост – получиха се действия, които не кореспондират с духа на футболната игра,” заяви Тасков. “Въпреки че двата отбора сме в приятелски отношения…

“Просто една ситуация взриви мача и когато има женски страсти, прикрепени към футбола, нещата ескалираха. Предстои да се вземе решение за санкциите относно този инцидент в клуба, ще бъдат сурови…”