Гласят Кабаков за ЦСКА – Лудогорец
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Пловдивчанинът фаворит да ръководи един от полуфиналите в турнира за Купата на България

Съдийската комисия на БФС вече е взела решение да възложи една от двете полуфинални срещи в турнира за Купата на България между ЦСКА София и Лудогорец на Георги Кабаков.

Армейците ще приемат Орлите на стадион “Българска армия” на 7 април, а седмица по-късно в Разград ще се състои и мача-реванш.

В момента водещият ни международен рефер е под карантина заради положителна проба при направен тест за коронавирус. Тя обаче изтича в края на месеца и Кабаков ще бъде на линия за очакваните с голям интерес сблъсъци.

През есента Кабаков ръководи напрегнатия дуел между ЦСКА и Лудогорец в първенството, завършил 2:2. Тогава домакините изразиха бурно недоволство, претендирайки за неотсъдена дузпа в тяхна полза след нарушение на Козмин Моци.

Драгомир Драганов и Станислав Тодоров със сигурност не попадат в полезрението на комисията за първия полуфинал, тъй като имаха наряди за последните шампионатни мачове на двата отбора.

Вече стана ясно, че след гостуването на Берое в Стара Загора, ЦСКА поиска Драганов да не свири повече мачове на отбора. Старозагорци спечелиха с 1:0, след като Мартин Камбуров превърна в гол отсъдена в края дузпа, която разгневи лагера на Червените.

След срещата спортният директор на ЦСКА Стойчо Стоилов обяви: “Човекът от Разград отряза ритуално главата на ЦСКА”.