Гочето: ЦСКА има силите да обърне Сейнт Патрикс
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Много често ЦСКА е правил обрати като гост", заяви той

Легендата на ЦСКА – Георги Василев-Гочето изрази оптимизъм за реванша срещу Сейнт Патрикс в Лигата на конференциите след изненадващата загуба с 0:1 в София.

„ЦСКА срещна доста сериозен противник. Игрово ЦСКА беше една крачка по-напред от Сейнт Патрикс, макар и да не създаде кой знае какви положения, но и пред собствената врата не допусна нещо опасно. Като за турнирен сблъсък 0:0 изглеждаше нелош резултат“.

„Гарсес не успя да покаже головия си нюх, но „армейците“ страдат от липсата на централен нападател каквато решаваща фигура имаха през последните години – за последно Кайседо. Не решиха засега въпроса с липсата му. Понарушена е цялостната стиковка – Йомов беше контузен дълго, Матай все още не е в познатата форма отпреди контузията, Иван Турицов не игра заради травма и десният фланг не беше толкова активен. Саша Илич все още налучква състава и има още много работа“.

“Целта в реванша не е нереална – много често ЦСКА е правил обрати като гост. Не съм проследил статистиката, че българските отбори винаги отпадат след поражение вкъщи, но съм гледал „червените“ да стават краен победител именно срещу отбори с англо-саксонски стил, оставяли са диря на Острова. Напълно реално е да успеят.”, заяви той.