Голмайсторът на efbet Лига може да напусне ЦСКА 1948
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Ако пристигне оферта, която удовлетворява клуба, ще разговаряме", каза Чочев

Звездата на ЦСКА 1948 и голмайстор на efbet Лига говори за завършилия вчера сезон в родното първенство – Ивайло Чочев, загатна, че може да напусне клуба през лятото. Ако халфът остане в ЦСКА 1948, той се надява на още по-силен сезон 2023/24, в който отборът да спечели трофей. Чочев сподели, че очаква трудни мачове на националния тим срещу Литва и Сърбия.

„Трето място, финал за Купата. Да се надяваме, че другия сезон ще е още по-добре. Смятам, че оттук нататък предстои по-трудното, защото ще трябва да поддържаме по-високо ниво. Аз имам договор с клуба, чувствам се добре. Ако пристигне оферта, която удовлетворява клуба, ще разговаряме. Не ми беше цел да стана голмайстор, но колкото повече идваше края на кампанията, си го поставяш”, каза голаджията на ЦСКА 1948.

“Радвам се, че отново съм викнат в националния отбор, защото това е чест за всеки. Очаквам два тежки мача, надявам се да направим един добър отбор и колектив. Повечето момчета не ги познавам, защото са по-млади. Не мисля, че трябва да се доказвам на някого”, добави Ивайло Чочев.