Гьонов: Efbet инвестира най-много в българския спорт
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Голяма част от българския спорт нямаше да съществува, ако не бяха бетинг компаниите", споделя изпълнителният директор на ЦСКА 1948 Добрин Гьонов

Един от ръководителите в ЦСКА 1948 – Добрин Гьонов, говори пред бизнес сайта dividend.bg като акцентира на влиянието на компаниите за залози върху българския спорт. Според Гьонов без инвестициите на бетинг компаниите, голяма част от родния спорт нямаше да съществува. Изпълнителният директор на ЦСКА 1948 сподели, че Efbet.bg e най-големият инвеститор в българския спорт в последните години. Букмейкърът е генерален спонсор на ФК ЦСКА 1948, а вече и на баскетболния ЦСКА, като също така е партньор на редица футболни отбори в страната.

„От спорта идват залозите, от които компаниите печелят и затова е напълно нормално те да са най-големите спонсори на спортните клубове. Efbet в последните години е именно компанията, която инвестира най-много в българския спорт. За много отбори и федерации би било трудно съществуването им без подкрепата на генералния им спонсор”, посочва Гьонов.

Гьонов заяви, че ЦСКА в своя футболен и баскетболен отбор намира подкрепата на еfbet като много коректен и сериозен партньор.

„Естествено трябва да се отворят и едни скоби. Собствениците на бетинг компанията са запалени по отбора от деца, така че е нормално да използват своите амбиции в нашите проекти, клубове и цели, които сме си поставили. Би било хубаво и други компании, в други сфери, да се включат в спорта”, казва още Добрин Гьонов.