google новини лого Последвай ни
Добави коментар
ЦСКА 1948 обяви, че вратите на клуба са широко отворени за Христо Стоичков

Изпълнителният директор на ЦСКА 1948 Добрин Гьонов за пореден път изрази увереността си, че рано или късно ще има само един, обединен клуб ЦСКА.

Босът на Червените обяви, че вратите на клуба са широко отворени за големите звезди на Армейците, включително Христо Стоичков.

Гьонов потвърди, че в клуба са получили официални оферто за Ивайло Чочев, Георги Русев и вратаря Даниел Наумов, но с днешна дата ЦСКА 1948 няма необходимост да продава играчи.

“Какво точно ще изпълнява Стойчо Младенов в нашия клуб ли? Имаме необходимост от това да изграждаме структурата в клуба и да се работи още по-професионално,” заяви Гьонов пред sportal.bg.

“В западните европейски отбори имат много служители на ръководно и организационно ниво. Стойчо с огромния си опит искаме да го използваме да развиваме клуба и медийно, и организационно. Искаме да изградим по-добра работеща структура.

“В България, когато се говори за един отбор, всичко се хвърля в първия отбор. Не се гледа детско-юношеския футбол, маркетинг отдел и още хиляди звена, от които сме много далеч. Хубаво е, когато хора с опит идват при нас, които ще работят за благото на ЦСКА. Нашата идея е да обединяваме легендите и феновете.

“Любо Пенев знаеше за идването на Стойчо Младенов, разбира се. С негово съгласие се случи всичко. От доста време водихме преговори със Стойчо. Ще се радваме, ако повече хора свързани с идеята ЦСКА, работят в клуба.

“Нашите врати са широко отворени за всички. Христо Стоичков е най-добрият български футболист и за нас би било огромна чест да бъде в клуба под каквато и да било форма.

“Към Чочев, Русев и Дани Наумов има официални оферти, които към момента сме отказали. Трябва да градим отбор, който да постига цели в България и считаме, че икономически не ни устройва. Нямаме необходимост да продаваме играчи.

“Говорихме с Любо Пенев и той е на същото мнение – трябва да изградим силен отбор. Далеч по-висока трябва да бъде цената на тези момчета, когато заиграят за националния отбор. Надявам се, че ще успеем да се преборим за евротурнирите, а тогава и параметрите ще бъдат по-различни. Едната оферта е от Швейцария и е на стойност, за каквато скоро не е продаван български футболист.

“Аз съм сигурен, че рано или късно ще има един ЦСКА. На 1000% това ще се случи. Това е повече от ясно за всички. От това, което се случва, печелят само нашите преки конкуренти – Лудогорец и Левски.

“На всеки следващ наш мач има все повече хора. От “Армията” са платили емблемата и задължения към стари футболисти на ЦСКА? А защо не се платиха задълженията, когато имаше истински ЦСКА, а насила беше умъртвен и фалиран.

“Тогава ЦСКА щеше да е много по-силен. Мисля да отида на стадион “Българска армия” за мача в края на месеца. Нямаме база в момента, но имаме сключени договори с Царско село и Бистрица. Където и да отидем, се опитваме да облагородим базите. Убеден съм, че ще стане един ЦСКА. Въпросът е кога…”