Ивайло Чочев: Кръстаич и щабът му си вършат перфектно работата
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
“Не мисля, че цялата вина трябва да пада върху треньора и треньорския щаб", заяви халфът на ЦСКА 1948

Полузащитникът на националния тим на България Ивайло Чочев изрази подкрепата си към селекционера Младен Кръстаич, като днес на пресконференцията преди контролата с Албания заяви, че сръбският специалист и щабът му си вършат работата перфектно. Въпреки че българският отбор няма победа през 2023 г., то явно халфът на ЦСКА 1948 е доволен от играта и постигнатото от отбора и според него не е нужна промяна.

“Не мисля, че цялата вина трябва да пада върху наставника и треньорския щаб. Те си вършат работата по перфектен начин. Каквото се изисква от тях, те го вършат. По-голямата част от вината е върху нас. Не спечелихме за малко някои мачове. Срещу Литва се сринахме. След червения картон нещата се промениха, той обърна мача.

Нормално е да има критики когато сме загубили мач и не сме играли добре. Това е навсякъде по света. Те не трябва да са само срещу треньорския щаб. Ние, като големи мъже, трябва да си поемем отговорността и да поемем тези критики. За младите може да е по-тежко. Но утре с една добра игра младите могат да върнат своята увереност”, заяви Ивайло Чочев.

Във вторник вечер България играе приятелски мач с Албания и ще се стреми да сложи край на черната серия, но задачата е доста трудна.