Кръстаич не подаде оставка и заяви: Противопоставихме се, добър мач
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Успяхме добре да се противопоставим на един сериозен противник", заяви Младен Кръстаич

България инкасира ново поражение под ръководството на Младен Кръстаич. Националният селекционер отново не подаде оставка, като дори бе останал доволен от проверката срещу Албания, загубена с 0:2 в Тирана. Той заяви, че “лъвовете” са се противопоставили на сериозен съперник и са играли добре в защита.

„Мисля, че това беше един добър контролен мач. Успяхме добре да се противопоставим на един сериозен противник, който е първи в своята група“, сподели Кръстаич.

„Нашата игра в защита не им позволи да създадат голови положения. Получихме попадения заради нашата транзиция в офанзивен план. Допуснахме много евтин гол“, добави треньорът на България.

„Трябваше да покажем повече спокойствие в средата на терена, когато топката беше в наше притежание. Бързахме и показахме нервност. Това е процес и изисква време, а и изисква футболисти, които играят.“

„През второто полувреме също се опитахме да играем футбол и да се противопоставим на много добрия отбор на Албания“, добави той.

„Последните дни ви казах, че аз си върша моята работа, всичко останало не искам да коментирам“, каза още Кръстаич.

България е без победа през 2023 г. В последните си два мача за годината нашите национали имат мачове с Унгария у дома и визита в Белград на Сърбия.