Гонзо: Левски ще бъде мотивиран да ни елиминира
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Спортният директор на Локомотив (Пд) Георги Иванов – Гонзо, даде интервю преди подновяването на футбола в България. Той коментира ситуацията в настоящия му клуб, както и тази в любимия му Левски.

Двата тима ще се изправят след десетина дни в първи мач в турнира за Купата на България, като Гонзо направи коментар относно предстоящия сблъсък.

„Ситуацията в Левски е тежка и може футболистите им да не се чувстват максимално добре, но те ще имат нов собственик. Убеден съм, че Левски ще бъде безкрайно мотивиран да ни елиминира. Но и ние тях.“

„Неприятна е ситуацията на “Герена”. И преди беше така, но феновете отново отделяха от залъка си, за да го има отбора. Привържениците показаха голяма любов към отбора. Хората застанаха зад Сираков. Познавам го. Бил ми е ръководител. От него съм научил много неща. Той е мотиватор. Ще накара всички да се вложат на 100%. От много години слушам това, за налагането на юношите. Те трябва да се налагат сами като демонстрират своите качества”, коментира Гонзо.

Георги Иванов заяви, че неговият тим Локо Пловдив ще се стреми да е готов по най-добрия начин за първия мач.

“Надали някой ще може да покаже максималните си възможности. За около 14 дни тренировки едва ли всичко ще бъде отлично. Все пак два месеца играчите си бяха у дома“, заяви бившият нападател на Левски за БНТ.

“Преследваме спечелването на Купата на България и второто място в първенството – и двете цели са напълно постижими. Пандемията ни хвана в период, в който изграждахме отбора“, каза Георги Иванов.