Гошо Петков: Футбол със страх не се играе, чакахме да ни вкарат

Прочетена:1551
Гошо Петков: Футбол със страх не се играе, чакахме да ни вкарат 1
1 0

Вратарят на Славия Георги Петков заяви след поражението от Арда с 1:2, че неговите съотборници не е трябвало да се връщат в защита и да чакат да им вкарат гол. Опитният страж заяви, че футбол със страх не се играе.

“Нормално беше с тази игра второто полувреме да ни обърнат. Не знам. Със страх футбол не се играе. Прибрахме се и чакахме мача да свърши. Вместо да направим 2-3 контри, ние се прибираме и чакаме да ни отбележат гол. Не можахме да си свършим работата и да спечелим двубоя”, сподели Георги Петков.

Вратарят сподели ,че негативната серия от началото на шампионата не е притеснителна, тъй като е началото на сезона. Той обаче заяви, че треньорската рокада при “белите” е проблем.

“Може би вече противниците са по-мотивирани. Проблем е треньорската смяна. Има психилогически спад във футболистите, но ще се оправим. Неприятно е след извършената треньорската смяна. Доста време бяхме без наставник. Надявам се нещата да се стабилизират. Доколкото съм наясно Тарханов ще дойде утре. Надявам се да води нормално тренировките”, каза още Петков.

Сподели