Гьозтепе на Станимир Стоилов с драматичен успех над Сивасспор
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Тимът на Мъри Стоилов отново изпусна солидна преднина, но този път спечели

Гьозтепе записа труден успех с 3:2 над Сивасспор в драматичен двубой от осмия кръг на турското първенство Суперлига. „Гьоз-Гьоз“ пропиля аванс от два гола, които бяха извоювани още до десетата минута. Все пак отборът на Мъри Стоилов показа характер и спечели срещата.

Тимът на Гьозтепе откри резултата в 6-ата минута на двубоя с попадение на бразилеца Ромуло. Четири минути по-късно бившият футболист на Исак Соле със страхотно попадение направи 2:0 и взриви трибуните, хвърляйки в екстаз феновете на домакините. Гьозтепе се прибра на почивка със солидна преднина след силно първо полувреме.

Втората част обаче не тръгна по план за домакините. В 55-ата и 57-ата минута гостите от Сивасспор вкараха две попадения, като точни бяха Угур Джифчи и Куинси Мениг. Това хвърли в шок футболистите на Гьозтепе, но те демонстрираха воля за победа.

Дълбоко в добавеното време тимът на Гьозтепе стигна до успеха. Давид Датро Фофана отбеляза попадение и донесе важен успех на своя тим.

Така във временното класиране Гьозтепе заема 6-ото място с 12 точки и се представя солидно от началото на сезона. Воденият от Станимир Столов е само на 4 точки от гранда Бешикташ, който заема 3-ото място в таблицата.