Градев продължи с нападките срещу “модния корифей” Лечков
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Гравитиращият в лагера на Бербатов юрист предрича нова среща между Лече и прокуратурата

Специалистът по спортно право Георги Градев за пореден път отправи жлъчен коментар по адрес на члена на Изпълнителния комитет на БФС Йордан Лечков.

Снощи бившият национал захапа Градев, който в последно време нееднократно преминава добрия тон, засипвайки в обиди хората около завърналия се на президентския пост във футболната ни централа – Борислав Михайлов.

Лечков заяви: “Един човек коментира, той да бяга срещу мен, не може да ме стигне”, като на всички стана ясно, че обектът на неговия коментар е юристът.

Днес пък дойде и ответната реакция на Градев, който публикува агресивен пост в социалните мрежи.

“Модният корифей е прав, че срещу него да тичам, няма как да го настигна,” написа той. “Никога няма да бъда толкова некомпетентен и невеж.

“Никога няма да бъда толкова нахален и жалък. Никога няма да се изложа така. Мачът за него скоро ще свърши. Тогава ще му дадем думата в една специална комисия да разкаже за безобразията по негово време в БФС. После отново ще има среща с прокуратурата!”

Преди няколко дни Градев заяви, че Михайлов вече имал прякор в УЕФА. В европейската футболна централа го наричали Боби Феникса.

Подобно твърдение, разбира се, няма как да бъде потвърдено и самият Градев отлично знае това…