google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Трябва да се концентрираме върху нашия отбор и нашите момчета," заяви един от героите от САЩ'1994

Вицепрезидентът на БФС Йордан Лечков обяви групата на България в квалификациите за Евро’2024 за подходяща, но подчерта, че момчетата и треньорското ръководство трябва да се концентрират върху собствените си възможности.

Представителният тим на България попадна в група със Сърбия, Унгария, Черна гора и Литва.

„За мен е подходяща група, равностойна,” коментира Лечков пред Дарик радио. “Мисля, че момчетата и треньорското ръководство трябва да се концентрират върху собствените си възможности, да си вярват повече да влагат повече динамика и агресия и ще запазят своите шансове.

“Групата за мен е добра. Фактът си е факт, няма как да го променим. Каквото е, такова. Напоследък казвам, че общо взето, с малко изключения, другите отбори са равностойни. Трябва да се концентрираме върху нашия отбор и нашите момчета. Можем да говорим за добри игри и за класиране.

„Предлагам да не се връщаме назад. Имахме силно поколение през 2004. Възможностите са изравнени. Мачът винаги започва от 0:0. Когато падаш от по-посредствени отбори не е добре. Въздържам се да описвам Младен Кръстаич. Късметът се състои да си на правилното място, с правилните хора в правилното време.

„Пожелавам си като ръководител и запалянко да отидем в Германия с националния отбор. Не се съмнявам в германската организация. Успех пожелавам! Преди всичко да са здрави и да постигнат целите си, стига да ги имат“