Грандовете от Манчестър ще се борят за защитник на Лил
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Манчестър Юнайтед и Манчестър Сити имат желание да подпишат с 18-годишния защитник Лени Йоро

Според информация на френското издание Le 10 Sport, защитникът Лени Йоро е привлякъл вниманието на Манчестър Юнайтед и Манчестър Сити. Двата клуба от Висшата лига са се свързали с представителите му и изглежда ще се борят за подписа му.

Лени Йоро е високо оценен в Европа и има голямо бъдеще пред себе си. Той ще иска да се утвърди като един от най-добрите защитници в Европа и присъединяването към голям клуб със сигурност ще бъде привлекателно предложение за него. Трансфер в Манчестър Юнайтед или Манчестър Сити ще бъде важна стъпка напред в кариерата му.

Манчестър Юнайтед със сигурност се нуждае от дефанзивни подкрепления точно сега, особено предвид факта, че Рафаел Варан е свързван с напускане на клуба. 18-годишният Лени Йоро би бил солидна дългосрочна инвестиция за тях и преминаването на Олд Трафорд може да му помогне да се развие и да разгърне огромния си потенциал.

Редовният футбол във Висшата лига може да ускори и неговото развитие. Ерик тен Хаг се справи добре с подобряването на младите играчи през цялата си кариера и може да помогне и на 18-годишния защитник да стане още по-силен. “Червените дяволи” със сигурност разполагат с финансите да осъществят сделката, но ще трябва да победят сериозната конкуренция на Ман Сити за подписа на футболиста на Лил.