Грандовете от Серия А в битка за подписа на Фратези
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Халфът на Сасуоло Давиде Фратези е обект на интерес от страна на водещите клубове

Италианският национал Давиде Фратези ще има горещо лято, тъй като трябва да избере новия си клуб, а интересът към него е огромен. Халфът на Сасуоло е основна трансферна цел на Интер и Милан, а отборите на Ювентус и Рома също следят изявите му. По всяка вероятност Фратези ще напусне “синьо-черните”, от които е част от 2017 г.

Медията “Кориере дела Сера” загатва за интереса от Милан, който след продажбата на Тонали е с най-добри финансови възможности от изброените тимове и смята да направи оферта за италианския полузащитник. Предложението на гранда от “Сан Сиро” ще включва и някой младок за намаляване на трансферната сума, която ще е около 40 млн. евро. Клубът може да прати в посока Сасуоло някой измежду Даниел Малдини и Лоренцо Коломбо, който през миналия сезон игра под наем в Лече.

Ювентус пък за момента се е прицелил в Милинкович-Савич. “Старата госпожа” иска халфа на Лацио, но ако до трансфер не се стигне, то може да отправи оферта за Фратези, ако все още халфът на Сасуоло не е преминал в някой от другите грандове на Ботуша.