Грандовете от Висшата лига с интерес към звезда на Фейенорд
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Арсенал, Ливърпул и Манчестър Юнайтед следят Куинтън Тимбър

Според информация на медията 90 Min, отборите на Арсенал, Ливърпул и Манчестър Юнайтед ще се опитат да привлекат Куинтън Тимбър следващото лято. Намиращият се във форма полузащитник на Фейенорд впечатли скаутите на тези клубове, които са го наблюдавали доста време.

Манчестър Юнайтед наблюдава полузащитника на Фейенорд, а Ерик тен Хаг също познава играча твърде добре по време на престоя му в Нидерландия. Куинтън Тимбър е брат близнак на лятното попълнение на Арсенал Юриен Тимбър и вероятно познава добре треньора на “червените дяволи”.

Привличането на халфа на Фейенорд би изглеждало като брилянтна сделка за Юнайтед, който има остра нужда от нов халф в своите редици. Способността на Тимбър да играе различни позиции в средата на терена привлича още повече вниманието на тима от Манчестър.

Арсенал със сигурност ще погледне към нидерландския полузащитник и той може да подхожда на ролята, която Гранит Джака имаше в клуба през миналия сезон. Треньорът на Ливърпул Юрген Клоп пък използва играч в тази роля от много години насам и това донесе успех на Ливърпул. Той се нуждае от друг играч на тази позиция, който би могъл да предостави различни опции. Червените подписаха с Райън Грейвенберх и Доминик Собослай през лятото, но им липсва различен профил играч, точно като Кинтън Тимбър.