Ръководството на Манчестър Юнайтед подкрепя Тен Хаг
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Нидерландският специалист има доверие от шефовете на "Олд Трафорд"

Ръководството на Манчестър Юнайтед не смята да сменя мениджъра Ерик тен Хаг, съобщава The Guardian. Нидерландският специалист има подкрепата на босовете на “червените дяволи”, въпреки незадоволителното представяне на тима.

Както и повечето фенове на Юнайтед смятат, Ерик тен Хаг не е главният виновник за слабите резултати на тима. В същото време става ясно, че клубът все още не възнамерява да обсъжда бъдещето на 53-годишния бивш наставйик на Аякс. Шефовете вярват, че Тен Хаг е правилният човек за работата на “Олд Трафорд” и смятат, че нидерландецът може да постигне успехи с отбора в бъдеще.

В Ман Юнайтед са на мнение, че една от причините за неуспешното представяне на отбора са контузиите. Списъкът с играчи в лазарета на ‘Олд Трафорд’ е много дълъг. Все пак “червените дяволи” имат класни футболисти, налични в състава, така че е време да вдигнат нивото и да покажат по-добри изяви, с което да подобрят и своите резултати.

Манчестър Юнайтед е регистрирал 6 загуби в 10 мача в началото на сезона. В Шампионската лига „червените дяволи“ са на последното място в група А след две поражения от Байерн като гост и от Галатасарай у дома. В Премиър Лийг воденият от Тен Хаг отбор заема 10-ото място в таблицата.