Киелини: С Киеза и Влахович в топ форма можем да станем шампиони
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Джорджо Киелини разкрива какъв може да е ключът към успеха на Ювентус през този сезон

Легендата на Ювентус Джорджо Киелини е оптимист за потенциала за успешно партньорство на терена между Федерико Киеза и Душан Влахович. Тези двама играчи са на върха на атаката във формацията 3-5-2 на Макс Алегри и показват добри неща от началото на този сезон.

Доброто партньорство между Киеза и Влахович предизвика вълнение сред привържениците на Ювентус и има надежда, че може да доведе до успешна кампания. Докато тимът все още е в процес на работа и е изпитал известна непоследователност, те направиха по-добър старт на сезона в сравнение с предишния. Феновете мечтаят Ювентус да си върне титлата в Серия А и ако Киеза и Влахович могат да продължат да надграждат разбирателството си на терена, това може да доведе до нещо специално за бианконерите през настоящата кампания, смята Киелини.

“Милан има трима шампиони като Менян, Тео и Леао, но също и огромен потенциал в останалата част от състава, докато Юве има млад отбор. Ако Влахович и Киеза започнат да работят добре заедно, те все още могат да се стремят към нещо голямо. Всички знаем, че Киеза и Влахович са топ играчи и могат да създадат много добра връзка на терена, както са правили досега. Отборът има нужда те да останат фокусирани върху поставената задача във всеки мач и да продължат да бележат голове, както правеха досега. Ако това се случи, можем да направим изненада и да станем шампиони до следващото лято”, заяви Киелини.