Греъм Арнолд: Футболът има добро бъдеще в Австралия
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
“Горд съм с играчите и всичко, което постигнаха", заяви наставникът.

Националният селекционер на Австралия – Греъм Арнолд, бе доволен от цялостното представяне на “кенгурата” на Мондиала, въпреки че късно снощи отборът отпадна от надпреварата, след като отстъпи на Аржентина.

“Меси е невероятен. Той е един от най-добрите в историята и ние трябваше да положим огромни усилия, за да се опитаме да го неутрализираме. Имал съм честта да се изправя като футболист срещу Диего Марадона и като треньор срещу Меси. Аржентина може да се гордее с тях”, каза Арнолд.

“Аржентинците са много силен отбор. Жалко за нас, че не се възползвахме от положенията си. Футболът има добро бъдеще в Австралия, но трябва и подкрепа от държавата, т.е. повече инвестиции. Сега футболът обединява нацията и феновете са щастливи”, добави опитният специалист.

“Горд съм с играчите и всичко, което постигнаха. В тези 4 години изминахме дълъг път. Разбира се, надявахме се да стигнем и по-далеч. Моето бъдеще? Още не съм мислил за това. Договорът ми изтича и сега имам нужда от почивка, защото работихме наистина много”, допълни Греъм Арнолд.