Григор Димитров изненада приятно любимата си за рождения й ден
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Българския тенисист подари червени рози на Мадалина Геня

Най-добрият ни тенисист Григор Димитров направи специална изненада на своята любима – румънския модел Мадалина Геня за рождения й ден. Изгората на Гришо получи букет червени рози от своя приятел.

Днес Мадалина става на 36 години, като прекарва специалния си ден с Димитров. Двамата са на СПА почивка, а малко преди да настъпи 8 август румънският модел публикува на официалния си профил в Инстаграм лична равносметка, като качи и доста снимки, включително с Григор и не пропусна да напише мили думи за българския тенисист:

“Трябва да благодаря на това абсурдно красиво невероятно човешко същество Григор Димитров, че пътува с мен, а също и за разбирането, че трябва да жертвам много от времето ни заедно, за да бъда пред компютъра почти денонощно през последните няколко месеца”, сподели Мадалина Геня.

Малко по-късно в “сторита” в своя профил Мадалина започна да споделя специални моменти от първите часове на рождения си ден, като с Гришо са посрещнали заедно изгрева в един наистина много романтичен момент.

Григор Димитров пък качи снимка на Мадалина в басейн в историята си в Instagram и написа “Моята рожденичка”, като бе добавено и сърчице.