Симеон Мечев е близо до споразумение с Локомотив София
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Червено-черните" взимат бившия капитан на Берое

Локомотив София може да се подсили с вече бившия капитан на Берое – Симеон Мечев, пише “Труд”. Халфът официално все още не е разтрогнал с Берое, но напуска тима от Стара Загора, след като заралии нямат намерение да разчитат на него. Мечев взе участие за “зелено-белите” при поражението с 0:1 от Хебър в Пазарджик, когато бе заменен след час игра и най-демонстративно подхвърли капитанската лента.

След победата над Крумовград с 2:0 в понеделник, треньорът на заралии заяви, че иска да разчита на млади играчи. “Предпочитам да пускам 17-годишни вместо футболист на 33 г.”, каза Араголаса.

С екипа на Берое, Симеон Мечев е записал общо 78 мача в 3 различни престоя, като през останалото време е играл и за отборите на Ботев Враца, Локомотив (ГО), Верея, Нефтохимик, Етър, Септември, Славия и други. Халфът може да бъде допълнителна опция за средата на терена за Стойчо Стоев, като в Локомотив имат нужда от опитен полузащитник.

В “Надежда” продължават да търсят нови играчи, тъй като през лятото се разделиха с доста играчи. До момента отборът на Локо София се подсили с осем нови, голяма част от които чужденци. Локомотив има две победи и две загуби от началото на сезона, като е в средата на таблицата, но феновете на тима искат да виждат по-добри игри.