Почетино не иска Неймар в Челси, фокусира се върху младите играчи
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Челси отрече слуховете за привличането на Неймар

Бъдещето на бразилската звезда Неймар в Пари Сен Жермен се превърна в тема на интензивни спекулации. Информациите сочат, че 31-годишният футболист е изразил желание да се върне в Барселона. В последно време футболистът е свързван и с Челси, като се твърди, че представителите му водят преговори с лондончани. На “Стамфорд Бридж” обаче не планират да се подсилват с Неймар.

Мениджърът на Челси Маурисио Почетино има желание да подсили отбора с млади таланти. Въпреки че вече е бил треньор на бразилеца по време на престоя им в ПСЖ, аржентинецът предпочита млади играчи.

ПСЖ е готов да продаде НЕймар през този летен трансферен прозорец. Въпреки това, ако бразилския футболист си тръгне, вероятно ще трябва да намали заплатата си. Само няколко клуба могат да си позволят да плащат настоящето му възнаграждение и това са отбори от Саудитска Арабия.

Бившият агент на Неймар – Андре Кюри, вярва, че ако нападателят иска да напусне ПСЖ, той трябва значително да намали заплатата си.

„Сега не виждам никой, който може да му плати това, което печели, само клубове в Саудитска Арабия са способни. Опцията за завръщане в Барселона е неосъществима, защото те не могат да си позволят да му плащат”. казва Кюри.