Гришо: Уверен съм, че мога да спечеля титла от Големия шлем
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Българинът разкри с какви проблеми се е сблъскал през 2020 заради COVID-19

Първата ракета на България в мъжкия тенис Григор Димитров все още кара своята карантина в Мелбърн, която е задължителна за всички тенисисти, които ще се включат в Australian Open. Хасковлията имаше късмета да бъде извън групата тенисисти, които нямат право да напускат своите стаи, като българинът разполага с 5 часа на ден за тренировки, а партньор в заниманията му е белгиецът Давид Гофен.

“Определено искам да се насладя на храната тук и да посетя някои от ресторантите, а също така най-после да изляза да се разходя”, заяви Димитров за плановете си след карантината в интервю пред австралийските медии.

Българинът направи и коментар относно проблемите си с COVID-19, които имаше през 2020 година.”Имах сериозни проблеми в кардио тренировките, като също така изгубих част от теглото си. Дори се бях замислил дали да не си взема по-дълга почивка, за да не рискувам усложнение на здравословното си състояние.“

“Знам много добре, че съм способен да спечеля титла от Големия шлем. Бил съм близко на няколко пъти и имам абсолютна увереност, че това може да се случи”, каза още Гришо.