Гризман отново каза, че иска да завърши кариерата си в МЛС
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Следя МЛС, Лео Меси е най-великият футболист в историята, пристигането му е най-доброто нещо, което можеше да се случи на лигата."

Антоан Гризман през това лято даде отказ на изкушаваща оферта от Саудитска Арабия. Световният шампион от 2018-та година е с други планове, като той желае да твори история с Атлетико и след това да завърши кариерата си в САЩ.

Гризман обясни в три изречения защо голяма част от топ футболистите в най-добрите си футболни години се местят в Саудитска Арабия.

„Средно един футболист има 12-13 години кариера и това е, ако всичко е наред, защото на 35 свършва. И затова трябва добре да помислите къде искате да отидете, какви предложения да приемете. Наслаждавам се тук в Атлетико, но със сумата, получена в Саудитска Арабия до края на живота ти, решаваш екзистенциалния въпрос не само за теб, но и за цялото семейство“, обясни Гризман.

„И аз бях в подобна ситуация, защото и аз помолих да си тръгна. И това ядоса клуба. Най-доброто, което можех да направя след това, беше да си мълча и да работя, да тренирам. Да се ​​върна на плановете на треньора и клуба. Това е единственият съвет, който мога да дам на Феликс. Надявам се, че всичко ще се оправи с него. В съблекалнята можете да видите, че му е трудно да се справи с всичко това, но всичко, което може да направи, е да мълчи и да работи”, сподели той относно ситуацията на Жоао Феликс в клуба

Гризман отново заяви, че желанието му е да завърши кариерата си в САЩ.

„Много пъти съм казвал, че искам да завърша кариерата си там, защото обичам американския спорт. Бих искал също да спечеля трофей там. Следя МЛС, Лео Меси е най-великият футболист в историята, пристигането му е най-доброто нещо, което можеше да се случи на лигата.”