google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Звездата на френския национален отбор и Барселона – Антоан Гризман, може да премине в ПСЖ на фона на проблемите му с Лионел Меси.

Антоан Гризман е отворен за преговори с ПСЖ, според медиите в Испания. И това е така, защото разбирателството му с Лионел Меси не е на добро ниво.. От пристигането си от Атлетико Мадрид през летния трансферен прозорец на 2019 г., френският национал намери мрежата само 15 пъти в “Ла Лига”.

Барселона привлече Гризман през 2019 г., защото смяташе, че той ще бъде много важен за добро представяне на тима в Шампионската лига. Въпреки че Меси и други фигури в съблекалнята искаха Неймар да бъде върнат на “Камп Ноу”, каталунският гигант реши вместо това да плати 105 милиона британски лири за френския национал.

Гризман обаче има трудности в Барселона, като вкара само 15 гола в лигата след трансфера си. Това довежда до спекулации, че в резултат на проблемите му с адаптацията в каталунския клуб, той е в полезрението на Пари Сен Жермен, примамени от перспективата да го съберат с Неймар, Мауро Икарди и Килиан Мбапе. От “OkDiario” твърдят, че Гризман се интересува от преместване във Франция и не е изключено през зимата или през следващото лято да премине на “Парк де Пренс”.