Групата на Ботев Пловдив за мача с Арда е изцяло от българи
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Шанс за младите футболисти на "канарчетата" в двубоя срещу Арда

Отборът на Ботев Пловдив направи последно занимание на стадион “Христо Ботев” преди домакинството на Арда във вторник. След края на тренировката, наставникът Стефан Стоянов определи група от 19 футболисти за срещата с тима от Кърджали, който се бори да запази седмото си място в класирането.

Групата на Ботев за срещата е изцяло от българи. Много футболисти от втория тим ще направят дебют в efbet Лига. Ботев ще се стреми да вкара първи гол на Колежа, но ще им е трудно да вземат точки срещу силния тим на Арда.

Групата на “жълто-черните”:

Стефан Смъркалев, Мартин Панев, Божидар Сидеров, Станислав Петков, Мартин Христов, Иван Иванов, Станислав Работов, Мирослав Георгиев, Монир Ал Бадарин, Константин Павлов, Красиан Колев, Никола Гелин, Мартин Ситев, Димитър Папазов, Добромир Павлов, Лъчезар Балтанов, Димитър Балинов, Емил Найденов, Даниел Гичев

В предстоящия мач между футболните отбори на Ботев Пловдив и Арда, феновете ще бъдат изненадани от предстоящите неочаквани събития, а една от изненадите може да дойде под формата на “Сезам бонуси“. Нека се подготвим за нещо специално и се насладим на вълнуващия футболен спектакъл, който следва!