Гуардиола: Колебливият старт при Почетино е нормален
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Те стават все по-добри", каза Пеп за Челси.

Мениджърът на Манчестър Сити – Хосеп Гуардиола, се изказа ласкаво по адрес на Челси преди двубоя между двата тима от 12-ия кръг на Висшата лига, който започва от 18:30 часа и ще се проведе на “Стамфорд Бридж”.

“Челси остава един от най-важните отбори в страната. Вярно е, че не бяха близо до титлата във Висшата лига в последните сезони, но остават един от най-силните състави и няма съмнение в това”, категоричен бе Гуардиола.

“Виждам в последните мачове, че са живи, показват добър дух, агресивни са и качествата са налице. Очаква ни един от най-трудните мачове, които ще имаме за сезона. Рано или късно Челси отново ще се конкурира за титлата и предполагам, че това ще се случи скоро”, продължи той.

“Колебливият старт под ръководството на новия мениджър Маурисио Почетино е нормален. Те стават все по-добри. Всеки мениджър се нуждае от време – става дума за нов клуб, нови играчи, но те скоро ще бъдат претендент за първото място, защото имат качество във всяко отношение”, обяви Пеп.

Анализираме ключовите моменти преди голямата среща утре. Залагайте интелигентно и участвайте в разгара на събитието с отваряне на нова сметка в Ефбет. Вашият залог може да направи всяка минута още по-интересна!