google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Наставникът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола явно се е отказал да се бори за титлата и отправи поздрави към Ливърпул.- „Премиер лийг приключи, Ливърпул си заслужи титлата.

Наставникът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола явно се е отказал да се бори за титлата и отправи поздрави към Ливърпул.- „Премиер лийг приключи, Ливърпул си заслужи титлата. След толкова мачове, преднината им е огромна, при това напълно заслужена. Искаше ми се да сме по-близко до тях в подреждането. Сега вече целта ни е да завършим втори и да поддържаме добър ритъм. Трябва да се борим в Шампионската лига и ФА къп.“ – сподели испанецът на пресконференция, преди предстоящия мач с Шефийлд Юнайтед за ФА Къп.

„Турнирът за купата на Футболната Асоциация е много важен за всички англичани и сме длъжни да се представим добре. Най-важната титла за Манчестър Сити беше тази, спечелена от Манчини. Този трофей промени изцяло манталитета на нашия отбор. Това беше и най-трудната титла“ – сподели мениджърът.

Гуардиола коментира и новините около състава, преди началото на срещата – „Агуеро е добре, ще може да играе в утрешния мач. Сане все още не е готов. След като премина през 6 месечно лечение, не трябва да прибързваме. Той прави нужните стъпки за да се завърне на терена.“